http://s8.picofile.com/file/8322809176/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA_%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84.jpg

خروس خوان

نوشته هایی نه چندان بیخودی به قلم علی دهقانی

۴ مطلب توسط «مهران سیفی» ثبت شده است

نقابِ مرگِ سرخ

 

 

آن سرزمین از مدت ها قبل در چنگالِ مرگِ سرخ بود. تا آن زمان هیچ آفتی تا به این اندازه ویرانگر به هیچ سرزمینی سر نکشیده بود. خون!...سرخی خون مٌهرِ این مرگِ وحشتناک بود. بیمار ابتدا از درد به خود می پیچید، سپس گیجی و بعد خونریزی از تمامی منافذِ بدن، که پیش درآمدِ مرگی زودهنگام بود. لکه های سرخ رنگی که روی صورت قربانی پدیدار می شدند، مانع از همدردی دوستان و نزدیکان می شد و تمامِ دوره ی این بیماری از ابتدا تا لحظه ی مرگ، بیش از نیم ساعت به طول نمی انجامید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهران سیفی

مرد نامرئی سینمای ایران: سرخپوست!

جدای از تمامی مشکلات منطقی فیلمنامه و ضعف های موجود در داستان ، نیما جاویدی از پس کارگردانی و ساختن قاب های خوش رنگ و لعاب که تماشای آن را روی پرده بزرگ (بر خلاف کلیه آثار سینمایی ایرانی در این سال ها) لذت بخش میکند ، به خوبی برآمده است.  به خصوص اگر فیلم را همراه علی دهقانی تماشا کنید که البته با کثرتی که این نام و نام خانوادگی در شهری چون یزد دارد کار سختی نیست و شما خواننده محترمِ این بازبینی اگر  یزدی باشید قطعا در میان دوستان خود فردی به اسم علی دهقانی یا حداقل علی دهقان را دارید! شکی در این نیست که علی دهقانی که بنده سعادت تماشای فیلم سرخپوست را همراه او داشتم ، نویسنده مشهور وبلاگ خروس خوان است. علی دهقانی متاسفانه از درک این مطلب عاجز بود : در حین تماشای فیلم باید دهان را بسته نگه داشت! و در صحنه افتتاحیه معتقد بود تصاویر به شدت خوفناک هستند یا اصطلاحی که دقیقا خودش به کار برد: چقدر خوف داره...!!!

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهران سیفی

مرور اجمالی بر آثار کوبریک

تمام جملاتی که در زیر ردیف شده ، میتوانند حقیقت محض باشند:

* استنلی کوبریک یک مافوق نابغه و بزرگترین هنرمند سینمایی قرن 20 بود.

*استنلی کوبریک از طرف دولت مجبور شد تا پروژه فرود بر روی کره ماه را برای منحرف کردن ذهن مردم جهان، در استودیو ، جعل کند.

*استنلی کوبریک اشاراتی را در مورد کارهایی که به صورت مخفیانه مجبور به انجام آن شده بود در فیلمهایش به خصوص تلالو و چشمان باز بسته، گنجانده است.

*استننلی کوبریک به خاطر چیزهایی که میدانست و کارهایی که کرده بود به قتل رسید!

۲ نظر
مهران سیفی

تراژدی سینما

روزی روزگاری در غرب ، اختراعی که در ابتدا به نظر سازندگانش( برادران لومیر) چیز بی اهمیتی تلقی میشد و به آن : پدیده کسالت بار! می گفتند، در حال خلق یک زبان جدید بین المللی برای تمام  افراد کره زمین فارغ از نژاد و عقیده بود: زبان سینما!
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مهران سیفی